Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία ΝΕΟΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ έχει ως αντικείμενο την επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης και ανάρτησης φορτηγών και άλλων βαρέων οχημάτων καθώς και την εμπορία  ανταλλακτικών.

Η επιχείρηση μετρά πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας καθώς  λειτουργεί από το 2005. Από το 2010 βρίσκεται σε ιδιόκτητη εγκατάσταση όπου το συνεργείο στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο συνολικού εμβαδού 450 τμ. Το προσωπικό τεχνιτών είναι εξοπλισμένο με μια πλήρη σειρά εργαλείων, διαγνωστικών και προγραμμάτων για την κάλυψη όλων των αναγκών ενός σύγχρονου επαγγελματία.

Η εταιρεία διαθέτει κινητό συνεργείο με δύο οχήματα 24ωρης εξυπηρέτησης εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ανταλλακτικά για την άμεση επισκευή βλαβών εκτός έδρας.

Επίσης η παρακολούθηση σεμιναρίων διατηρεί την τεχνογνωσία της επιχείρησης σε υψηλό επίπεδο.

Ως αποτέλεσμα της συνεχούς ενημέρωσης και εξειδίκευσης στον τομέα της πέδησης, η εταιρεία είναι επίσημος WABCO SERVICE PARTNER.

Όσον αφορά την τοποθέτηση και τον έλεγχο σε συστήματα αντιεμπλοκής πέδησης (ABS & EBS) η επιχείρηση έχει εξουσιοδότηση από τις εταιρείες WABCO, KNORR BREMSE και HALDEX.

Σκοπός μας είναι η άριστη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, καθώς προτεραιότητά μας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών με τις υψηλότερες προδιαγραφές.